View unanswered posts | View active topics It is currently Tue Jun 22, 2021 10:39 am



Post new topic Reply to topic  [ 259 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13  Next
 Typos 
Author Message

Joined: Fri Jun 25, 2010 1:16 am
Posts: 3781
Post Re: Typos
Matress_of_evil wrote:
In the popup for the Surge Plexus on the ship screen, it says "Ship limit: 3 plexuss" I'm guessing it should either be plexuses, or plexus's..

Wiki implies that Plexuses is the proper spelling. I'd like "Plexi" personally.


Sun Sep 25, 2011 7:58 pm
Profile
User avatar

Joined: Mon Jan 24, 2011 11:25 pm
Posts: 270
Post Re: Typos
There are two Ts in mattress. Not sure if you intended just one, or if's it a typo. Maybe yours was so evil it scared the other T away.


Mon Sep 26, 2011 1:40 pm
Profile
User avatar

Joined: Wed Nov 10, 2010 2:44 am
Posts: 3751
Post Re: Typos
according to Dictionary.com....

both "plexuses" and "plexus" are proper plural forms

_________________
_________ Image

Officer Namba1 of The Unknown, Lv.666+ Dark Smuggler

Image


Wed Sep 28, 2011 5:37 pm
Profile
User avatar

Joined: Thu Jun 17, 2010 11:45 am
Posts: 778
Post Re: Typos
The lack of a "T" is intentional Captain Crunch. lol

And if you check Namba, the typo is with the fact is says Plexuss. So either there's an extra "s", or there's a missing "e", or there's an apostrophe missing. :P

_________________
"Anyone without a sense of humour is truly at the mercy of the rest of us."

My folding@home stats :)
Image


Sun Oct 02, 2011 8:39 pm
Profile
User avatar

Joined: Wed Nov 10, 2010 2:44 am
Posts: 3751
Post Re: Typos
Matress_of_evil wrote:
The lack of a "T" is intentional Captain Crunch. lol

And if you check Namba, the typo is with the fact is says Plexuss. So either there's an extra "s", or there's a missing "e", or there's an apostrophe missing. :P

i know.. i'm saying both "plexuses" and "plexus" are proper plural forms
let dan decide which of the two to do.. either drop the S or add an E

_________________
_________ Image

Officer Namba1 of The Unknown, Lv.666+ Dark Smuggler

Image


Sun Oct 02, 2011 10:15 pm
Profile

Joined: Tue Nov 02, 2010 12:32 am
Posts: 4524
Post Re: Typos
Current News wrote:
Though its likely that most of these clones will be found and destroyed


Just missing an apostrophe.


Thu Nov 10, 2011 7:36 pm
Profile
User avatar

Joined: Sat Jan 09, 2010 12:49 pm
Posts: 2081
Post Re: Typos
Got it, thanks.


Thu Nov 10, 2011 7:40 pm
Profile
User avatar

Joined: Thu Apr 21, 2011 7:00 pm
Posts: 514
Location: On the horizon of a dying star.
Post Re: Typos
Matress_of_evil wrote:
Hi Dan, sorry if you think i'm being pedantic but I just noticed some typos in the game. When you complete the "Investigate An Anomaly", the game says:

"Your have collected a wealth of data on the anomaly, and return with your findings."

I'm guessing the missing words from the above description are "crew" and "you"

"Your crew have collected a wealth of data on the anomaly, and you return with your findings."

Or alternatively you could change it and say ship or vessel, or even make it specific to the current size of your ship.


OR, the typist accidentally put an "r" bcuz he didn't spell check what he was writing. Instead of adding words to the sentence, just simply take away the first "r" and it will make sense.

"You have collected a wealth of data on the anomaly, and return with your findings."

I know I sometimes add letters or leave out letter too bcuz words are so similar and I don't think about it.

_________________
Image
ImageImage
wired and inspired
Go! Go! Tricky style!


Thu Nov 10, 2011 7:42 pm
Profile
User avatar

Joined: Wed Nov 10, 2010 2:44 am
Posts: 3751
Post Re: Typos
Monk223 wrote:
"You have collected a wealth of data on the anomaly, and return with your findings."
if he uses this one he needs to make sure to remove the comma after anomaly

_________________
_________ Image

Officer Namba1 of The Unknown, Lv.666+ Dark Smuggler

Image


Thu Nov 10, 2011 11:49 pm
Profile
User avatar

Joined: Thu Apr 21, 2011 7:00 pm
Posts: 514
Location: On the horizon of a dying star.
Post Re: Typos
Lone.Lycan wrote:
Monk223 wrote:
"You have collected a wealth of data on the anomaly, and return with your findings."
if he uses this one he needs to make sure to remove the comma after anomaly



well, the comma isn't that bad, it's not grammatically incorrect or correct. "and return with your findings." is a dependent clause anyway and can be connected to the main thought with or without a comma.

But I do believe my correction to the sentence was what the original author meant by the statement, even if the comma could be wrong. Most of these corrections have been a missing letter, wrong letter, missing apostrophe or comma anyway, all common grammatical mistakes which is why i don't think more than one missing word is going to occur.

_________________
Image
ImageImage
wired and inspired
Go! Go! Tricky style!


Fri Nov 11, 2011 6:35 am
Profile
User avatar

Joined: Tue May 18, 2010 5:12 pm
Posts: 909
Post Re: Typos
Ship tab: Says "Collossal", should it not be "Colossal"?

_________________
Leader and co-founder of The Unknown.
Image
H Having
A Anger
T Toward
E Everyone
R Reaching
S Success
--
Galactic Encyclopedia


Sat Nov 12, 2011 7:32 am
Profile
User avatar

Joined: Thu May 26, 2011 4:45 am
Posts: 1338
Post Re: Typos
It's especially jarring since the planets spell it correctly! "Colossal" and "Mega Colossal."
But the ship sizes are all wrong.

_________________
Image


Sat Nov 12, 2011 7:33 am
Profile
User avatar

Joined: Tue Mar 15, 2011 8:00 pm
Posts: 2419
Post Re: Typos
Not exactly a typo but

Image

"conquer it under your control"

Shouldn't that just be "Conquer it" because it would then be under your control anyway

_________________
Image
Image


Sat Nov 12, 2011 8:15 am
Profile
User avatar

Joined: Thu Jun 17, 2010 11:45 am
Posts: 778
Post Re: Typos
Just change "conquer" to "bring" to fix it.

_________________
"Anyone without a sense of humour is truly at the mercy of the rest of us."

My folding@home stats :)
Image


Sat Nov 12, 2011 10:13 am
Profile

Joined: Fri Aug 05, 2011 3:57 pm
Posts: 21
Post Re: Typos
I used the contact the developer link a week ago to report a typo. I'm not sure my message was seen, but this seems like the perfect place for it!
The pop up window for Protean Armory says "Ship Limit:3 armorys". So, "armories" would be the right spelling.


Tue Nov 22, 2011 8:08 pm
Profile
User avatar

Joined: Mon Aug 09, 2010 2:43 pm
Posts: 1942
Location: Pirate Space
Post Re: Typos
I made a base donation ...
1000K Credits have been deposited. :roll: (1 million)

_________________
Request Your Banners Here
Image
Message Posted on your Comm: Can you please stop disabling me. It's costing me too much to repair


Tue Nov 22, 2011 8:36 pm
Profile
User avatar

Joined: Thu Jun 17, 2010 11:45 am
Posts: 778
Post Re: Typos
While you mention it Karzon, the same issue applies to the Aegis Capacitor; it's listed as "aegis batterys". It should be Aegis Batteries or even Aegis Capacitors. It also applies to the XRP Battery Pack/XRP Warp-Charge Pack (xrp batterys).

And some others:
Sha'din Forcevoider: the description is missing the apostrophe. "shadin defenses".
Surge Plexus: the description is missing an apostrophe or an "e". "surge plexuss" should be plexus's or plexuses. (I've mentioned this one before)

Tera-Seek Targeter: the description is missing a hyphen (tetraseeks)

Bio-Signature Scrambler: they don't have a ship limit indicator in the popup.
Genetarr Transmitter - Mark II: they don't have a ship limit indicator in the popup. (Not sure about Mark I's)
Prejor Sensor Beacon: they don't have a ship limit indicator in the popup.
Stryll Confinement Chamber: they don't have a ship limit indicator in the popup.
Stryll Transponder: they don't have a ship limit indicator in the popup.
Zolazin Jammer: they don't have a ship limit indicator in the popup.

Perhaps I should point out that none of the text in the popups is capitalised either. It's a minor issue, but one that annoys me. Probably doesn't affect anyone else though! :D

_________________
"Anyone without a sense of humour is truly at the mercy of the rest of us."

My folding@home stats :)
Image


Tue Nov 22, 2011 11:50 pm
Profile
User avatar

Joined: Wed Nov 10, 2010 2:44 am
Posts: 3751
Post Re: Typos
Matress_of_evil wrote:
Bio-Signature Scrambler: they don't have a ship limit indicator in the popup.
Genetarr Transmitter - Mark II: they don't have a ship limit indicator in the popup. (Not sure about Mark I's)
Prejor Sensor Beacon: they don't have a ship limit indicator in the popup.
Stryll Confinement Chamber: they don't have a ship limit indicator in the popup.
Stryll Transponder: they don't have a ship limit indicator in the popup.
Zolazin Jammer: they don't have a ship limit indicator in the popup.

all of these are only available from missions if i remember, so (excluding glitches) there is no limit needed
so this is an extremely minor omission

_________________
_________ Image

Officer Namba1 of The Unknown, Lv.666+ Dark Smuggler

Image


Wed Nov 23, 2011 12:19 am
Profile
User avatar

Joined: Sat Oct 02, 2010 5:10 pm
Posts: 55
Post Re: Typos
Under ship effect list

Surge Plexus Effect : Npcattack +5%, should be
Surge Plexus Effect : Npc attack +5%

_________________
Rank 453 Sillixx Builder
Image
Image
Image


Thu Dec 01, 2011 5:15 pm
Profile

Joined: Tue Nov 02, 2010 12:32 am
Posts: 4524
Post Re: Typos
Avarice of the Scruuge: "and its our duty to ensure that. " Just need to fix the "its."


Tue Dec 06, 2011 2:39 am
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 259 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13  Next


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to: